Even voorstellen:
De naam 'Léon' is de naam welke ik in 1961 van mijn ouders heb meegekregen.
Na het reguliere onderwijs ben ik in 1979 in Den Helder terechtgekomen. Aldaar heb ik mijn comsumptieve opleiding mogen doorlopen.
Na de marine ben ik ook nog een periode als kok binnen de offshore werkzaam geweest.
Vervolgens ben ik nog actief geweest binnen een ander jong restaurantbedrijf.
In juli 2018 heb ik mijn culinaire activiteiten onder eigen wimpel voortgezet onder de naam 'Catering Chez Léon'en hoop dat nog jaren te mogen doen.
Léon - Eigenaar van 'Catering Chez Léon'
Tevens heb ik afgelopen jaren de catering bij onderstaande activiteiten georganiseerd:
Door middel van de volgende diensten:
Catering Chez Léon werkt zoveel mogelijk met streek-producten.
De gebruikte kruiden zullen hoofdzakelijk vers zijn en afkomstig van de lokale biologische stadskwekerij 'De Groene Stek'.
Het is niet uitgesloten dat onze producten allergenen bevatten.
Indien er iemand met een allergie in uw gezelschap is wilt u dat dan tijdig laten weten!